Mindez a Tied, ha MOST jelentkezel a HealthPass konferenciára!

Online jegy esetén:

Asztali és mobil felületeken is használható platformon nézheted meg utólag három héten belül az előadásokat. Otthoni kényelmes körülmények között a neked megfelelő időpontban. Minden jelentkezés csak egy felhasználóra érvényes!

Hiteles szakemberek segítségével készítheted fel a céged!

A legfrissebb kutatásokkal és alkalmazott gyakorlatokkal segítünk. Az előadóink üzleti, a tudományos és gyakorlati tanácsadói oldalról érkeznek és a témához kapcsolódóan széleskörű ismeretekkel bővítik majd a konferencia résztvevőinek a tudását.

A Microbiom témakör hiteles orvosai, szakértői készítenek fel

Ez egy olyan témakör, amit fontos hogy komolyan vegyünk! Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy "életbevágóan fontos " terület. Az életünk minden területére kihat. Kedélyállapotodtól, az immunrendszeren át a stressztűrőképességet és a teljesítőképességet is befolyásolja.

FElkészülni

Gyűjtsünk széles körben információkat az egészségről, az egészségmegőrzésről és az egészségfejlesztés elérhető gyakorlatairól.

Felismerni:

Ismerjük fel időben a lehetséges kockázati tényezőket, mind a közösségi, mind a vállalati, mind pedig az egyéni oldalon.

Fenntartani:

Alkalmazkodva az új helyzethez legyünk képesek a mindennapi tevékenységeinket fenntartható módon működtetni

Ezeknek a főbb szempontoknak megfelelően terveztük a rendezvényünket.

A jegy vásárlással te is belépsz azon döntéshozók és munkavállalók körébe, akik számára világossá vált, hogy a fenyegetettségnek csak úgy lehet ellenállni, ha minden szinten tájékozódunk és felkészülünk. 

A felelős felnőtt emberek garanciája! 

Az egészségmegőrzés alapja tájékozódás. Nálunk megkapsz minden szükséges tudást és megoldáshoz szükséges tanácsot segítséget, útmutatást.

Köszönjük a bizalmát, szeretettel várjuk rendezvényünkre!

Faragó István

Stressz-M tulajdonosa
Balazs_Ivan_rounded

Balázs Iván

Egészségbiztosítási szakértő

Árvai Péter

Integratív-Medicina társalapító